Café de Klep - Biermenu

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 0 - 0 Werkdagen

Café de Klep heeft een heerlijk, echt Venloos, biermenu voor jullie samengesteld.

LET OP: geen 18, geen alcohol!

Productinformatie

Café de Klep heeft een heerlijk bierpakket samengesteld voor jullie, dit pakket bestaat uit:

Paeterke Inkel, 5,5%Alc. (Blond)

Bier in stijl van de refterbieren in diverse kloosters. Vaak Enkel genoemd. Blond van kleur, bovengistend en ronde, zachte, licht-bittere smaak. Het is zowel een degustatiebier als een dorstlesser. Lekker bij bijvoorbeeld asperges of Fish&Chips.

Paeterke Döbbel, 7%Alc. (Bruin)

Bruin, bovengistend, kloosterbier met een ronde, volle smaak. Heeft tonen van rood en gedroogd fruit. Het bier smaakt heerlijk bij maar ook in stoofvlees of wildgerechten. Het dient als basis voor de Venloos Paeterke Bierlikeur.

Paeterke Triepel 9%Alc. (Blond)

Zwaar, blond degustatiebier. Fruitig door de gebruikte gist en de hoeveelheid alcohol. Hoppig aroma door Tsjechische en Sloveense hop. 
Smaakt heerlijk bij gegrild varkensvlees, lichte kazen of bitterballen. 
 

Paeterke Quadröppel, 11%Alc. (Bruin)

Zeer zwaar, bruin degustatiebier. Fruitig, volmondig en rond met tonen van chocola, koffie en gedroogd rood-fruit. Kan prima in een koele kelder worden bewaard om wat jaren te rijpen. Heerlijk bij blauwschimmelkaas, wild, chocoladedessert. 

Voorwaarden bestelling

Created with Sketch.

LET OP!
In verband met het COVID-19 virus bezorgen wij contactloos. Alle bestellingen worden op 22-05-2020 tussen 16:00 en 19:00  gekoeld thuisbezorgd. Onze bezorger zal de bestelling voor de deur zetten, aanbellen en gepaste afstand nemen. Bedankt voor het begrip!

Het is niet mogelijk om een van de pakketten te bestellen voor een andere datum dan 22-05-2020!