Klep Bieren - Café de Klep

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 0 - 0 Werkdagen

Bierpakket van Café de Klep.

LET OP: GEEN 18, GEEN ALCOHOL!

Productinformatie

 Klep in ein Täötje | Editie Klep Bieren


Paeterke Inkel, 5,5%Alc. (Blond)

Bier in stijl van de refterbieren in diverse kloosters. Vaak Enkel genoemd. Blond van kleur, bovengistend en ronde, zachte, licht-bittere smaak. Het is zowel een degustatiebier als een dorstlesser. Lekker bij bijvoorbeeld asperges of fish&chips.

Paeterke Döbbel, 7%Alc. (Bruin)

Bruin, bovengistend, kloosterbier met een ronde, volle smaak. Heeft tonen van rood en gedroogd fruit. Het bier smaakt heerlijk bij maar ook in stoofvlees of wildgerechten. Het dient als basis voor de Venloos Paeterke Bierlikeur.

Paeterke Triepel 9%Alc. (Blond)

Zwaar, blond degustatiebier. Fruitig door de gebruikte gist en de hoeveelheid alcohol. Hoppig aroma door Tsjechische en Sloveense hop. Smaakt heerlijk bij gegrild varkensvlees, lichte kazen of bitterballen. 

Paeterke Quadröppel, 11%Alc. (Bruin)

Zeer zwaar, bruin degustatiebier. Fruitig, volmondig en rond met tonen van chocola, koffie en gedroogd rood-fruit. Kan prima in een koele kelder worden bewaard om wat jaren te rijpen. Heerlijk bij blauwschimmelkaas, wild, chocoladedessert. 

Sintermerte Herfstbok 6,5%Alc. (Bruin)

De naam van dit bokbier is geïnspireerd door de beschermheilige van de stad Venlo. Een licht moutig, licht zoetig bier met toetsen van caramel. Heerlijk bij bijvoorbeeld spareribs of stoofvlees. 

Bezorg informatie

Created with Sketch.

LET OP!
In verband met het COVID-19 virus bezorgen wij contactloos. Alle bestellingen worden op 19-12-2020 tussen 10:00 en 15:00  gekoeld thuisbezorgd. Onze bezorger zal de bestelling voor de deur zetten, aanbellen en gepaste afstand nemen. Bedankt voor het begrip!

Het is niet mogelijk om een van de pakketten te bestellen voor een andere datum dan 19-12-2020!